+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

WAT WE DOEN

Wij helpen merken, bedrijven en organisaties om hun kansen te vergroten door middel van digitale technologie. Zo verleggen we hun grenzen, maken we hun leven makkelijker en dragen we bij aan hun toekomst. Hiervoor benutten we de technologische en digitale ontwikkelingen natuurlijk volledig. Sterker nog, soms zoeken we de grenzen van de technologie zelfs op. Daar houden wij van en onze klanten worden er meetbaar beter van.

Elk product moet zich vormen naar de klant en de gebruiker, niet andersom. Daarom bedenken en ontwikkelen we digitale producten, die de eindgebruiker écht helpen. En net zo belangrijk: we zorgen ervoor dat het eindproduct perfect aansluit op de ambities en doelstellingen van de klant. Keer op keer weten we de verwachtingen van onze klanten én de eindgebruikers te overtreffen.

Webdesign

Wij ontwerpen waanzinnig mooie websites, waarmee onze klanten een buitengewoon krachtig statement kunnen maken. Maar ook platform-onafhankelijke, dynamische websites, die klaar zijn voor de groei. Elke website bouwen we om de klant en de gebruiker heen. Altijd met het brand design als centraal vertrekpunt. Vervolgens gaan we op zoek naar het ultieme samenspel tussen design, techniek, functionaliteit, creativiteit en gebruiksvriendelijkheid. En dat is duidelijk zichtbaar tot in het kleinste detail.

Bekijk dienst

Webapplicaties

Het vertalen van complexe systemen naar bruikbare applicaties. Dat is wat wij dagelijks doen. Van CMS-systemen, mobile web en e-commerce applicaties, tot enquête- en onderzoeksmodules, intranetomgevingen, en nog veel meer. Wij ontwikkelen slimme web applicaties, die het leven van de gebruiker een stuk makkelijker maken. Maar ook innovatieve platformen, waarmee onze klanten écht kunnen groeien. Snel, functioneel, gebruiksvriendelijk en met een onweerstaanbaar design.

Bekijk dienst

Mobile apps

Wij ontwikkelen mind-blowing apps voor elke denkbare toepassing en ieder gewenst platform. Inhouse; voor iOS, Android en Windows platform, als native of hybride app. Elke applicatie komt samen met de klant en de toekomstige gebruiker tot stand. Want een app is pas echt succesvol als deze structureel toegevoegde waarde biedt voor klant én gebruiker. Daarom maken wij mobile apps, die niet alleen bijdragen aan de groeiambities van onze klanten, maar waar gebruikers ook écht op zitten te wachten.

Bekijk dienst

E-commerce

De consument hopt van kanaal naar kanaal, om producten of diensten te zoeken en aan te schaffen. Wij helpen onze klanten bij het structureel verbeteren van de online performance, zodat de doelgroep zo snel en efficiënt mogelijk kan worden bediend. Met slimme en flexibele e-commerce oplossingen, die binnen het gehele spectrum van online verkoopkanalen kunnen worden ingezet. Wat levert het op? Méér bezoekers, kwalitatieve kliks, conversies, verkopen, omzet én structurele groei.

Bekijk dienst

Social media

Alleen aanwezig zijn op social media is tegenwoordig niet meer voldoende. Van merken, bedrijven en organisaties wordt ook verwacht dat ze snel op relevante berichten reageren. Daar helpen wij onze klanten bij. We stippelen de online strategie uit, verzorgen de technische implementatie en monitoren voortdurend alle berichten op social media. Zodat de klant direct kan inhaken en consequent mensen kan blijven prikkelen en activeren. Op de juiste momenten, via alle relevante kanalen én apparaten.

Bekijk dienst

Strategy & offline

Drukwerk is tastbaar, persoonlijk en blijvend. Daarom blijft gedrukte media nog steeds een onmisbaar onderdeel van elke marketingmix. Wij verzorgen ook alle denkbare offline communicatie-uitingen. Van brochures, folders en flyers, tot advertenties, visitekaartjes en verpakkingen. Samen met de klant gaan we op zoek naar de vraag áchter de vraag en werken dit uit naar doeltreffende offline middelen: krachtig print- en drukwerk dat net even anders is en daardoor opvalt, de aandacht trekt, prikkelt en blijft hangen.

Bekijk dienst

(Koppeling) Partners