+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

MOBILE APPS

Voor alle denkbare toepassingen én platformen

Wij ontwikkelen mobile apps voor alle denkbare toepassingen én platformen. Zowel in native als hybride vorm, voor iOS, Android en Windows. Of het doel nu is om bedrijfsprocessen te optimaliseren, een complex systeem toegankelijker te maken, zelfmanagement te bevorderen of iets te leren; samen bepalen we de benodigde functionaliteiten en verwerken deze in een snelle, eenvoudige en gebruiksvriendelijke app. Denk bijvoorbeeld aan mobiele applicaties voor:

Elke app bouwen we om de gebruiker heen

Een succesvolle mobiele app is om de gebruiker heen gebouwd. Daarom werken we volgens de principes van user centered design; een gebruikersgerichte ontwerpmethode, waarbij de behoeften van de eindgebruiker écht centraal staan. Vanaf de kick-of worden onze klanten en de beoogde eindgebruikers nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Zij zijn als het ware ‘co-creator’ van de app.

Stap voor stap werken we naar het doel toe; een slimme, bruikbare app, die de beste gebruikerservaring levert

Snel resultaat met Agile Prototyping

We pakken elke uitdaging op, hoe klein of groot deze ook is. Complexe projecten splitsen we op in kleine, beheersbare deeltrajecten. Tussentijds leveren we gebruiksklare ontwerpen aan, zodat al snel duidelijk wordt hoe de applicatie werkt en eruit komt te zien. Stap voor stap werken we naar het doel toe; een slimme, bruikbare app, die de beste gebruikerservaring levert. Zonder overbodige functies en altijd opgeleverd binnen de gestelde termijn en het beschikbare budget.

Native vs. hybride

Native apps

Native apps worden voor een specifiek platform gebouwd, zoals iOS, Android of Windows. De applicatie werkt uitsluitend op dit platform. De snelheid, gebruiksvriendelijkheid, offline toegang, integratiemogelijkheden en stabiliteit zijn de belangrijkste voordelen.

Hybride apps

Hybride apps werken op elk platform. De applicatie bestaat uit een native en web app. De voordelen zijn; de flexibiliteit, vrijheid en de mogelijkheid om zowel native als HTML5 functionaliteiten te combineren.

Onze werkwijze

Ieder ontwikkelingsproces start met een uitgebreid intakegesprek, waarin we het doel van de applicatie, de nodige functies, het gewenste platform, en de doelstellingen en ambities van de klant inzichtelijk maken. Ook gaan we in een vroeg stadium in gesprek met de eindgebruiker, inventariseren we de gebruikersbehoeften en laten we het prototype door toekomstige gebruikers testen. Op basis de verzamelde feedback kunnen we tijdig bijsturen en processen en functies waar nodig bijschaven.

Samen doorlopen we de volgende ontwikkelfasen in sprints van twee tot vier weken:

Kennismaking

 • Intakegesprek
 • De vraag achter de vraag achterhalen

Kick-off

 • Brainstormsessie
 • Conceptontwikkeling
 • Korte debriefing

Ontwerp van wireframes

 • Ontwerp van klikbare wireframes en mockups
 • Deliverables worden gepresenteerd aan de stakeholders

Ontwikkeling & testing

 • Ontwikkeling van live prototype
 • User-testing
 • Prototype optimaliseren tot eindproduct

Lancering

 • Lancering app
 • Distributie via relevante platformen

Applicaties die meegroeien

Onze betrokkenheid stopt niet na de oplevering van de app. Wij blijven de applicatie continu monitoren, analyseren, onderhouden, updaten en verbeteren. Ook denken we mee over nieuwe functies en technische uitbreidingsmogelijkheden. De app moet tenslotte blijven beantwoorden aan de steeds sneller veranderende klantbehoeften en marktomstandigheden. Dit vraagt om een dynamische oplossing, die voortdurend meegroeit en eenvoudig schaalbaar is voor de toekomst. Samen halen we het maximale uit de applicatie.

Daag ons uit!

Met een team van de beste ontwerpers en programmeurs gaan we elke uitdaging aan. En we doen alles in eigen huis, van de kick-off tot support na oplevering. Wel zo makkelijk toch?

Onze continue drang naar vooruitgang maakt het verschil. En dat is duidelijk zichtbaar in de mind-blowing apps, die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld. Stuk voor stuk applicaties, die écht waarde toevoegen. Test ons team maar, daag ons uit!

Wenst u meer informatie te ontvangen
over mobile Apps?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

(Koppeling) Partners