+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

STRATEGY & OFFLINE

De revival van print

Print is dood, leve digital. Niets is minder waar. Het is tenslotte een tastbaar, blijvend en vaak ook persoonlijk product. Daarom hoort offline communicatie nog altijd een plek te krijgen in de marketingmix. Want offline en online media versterken elkaar. En dat is ook exact de reden waarom wij alle vormen van gedrukte media verzorgen. Samen met de klant ontwerpen we de meest spraakmakende offline communicatiemiddelen: krachtig print- en drukwerk dat net even anders is en daardoor opvalt, de aandacht trekt, de zintuigen prikkelt én in hoofden en harten blijft hangen.

Wij verzorgen onder andere de volgende vormen van print- en drukwerk:

Samensmelting van offline en online

Met kick-ass offline communicatie-uitingen zorgen we voor een maximaal bereik binnen de doelgroep. Producten die bovenal verleiden en activeren. Welk offline kanaal ook wordt gebruikt; of dat nu een landelijke of regionale krant is, een magazine, vakblad of opinieblad, instore of outdoor.

Het succes van offline campagnes maken we zelfs online meetbaar, door digitale touchpoints te creëren. Zo kunnen we bijvoorbeeld QR-codes, NFC en Beacons aan posters koppelen, zodat voorbijgangers met hun smartphone direct verbinding kunnen maken met de bijbehorende app of website. Op deze manier ontstaat een samensmelting van offline en online communicatie.

Alles in eigen huis

Van marktonderzoek, analyse en advies, tot strategie, ontwerp, distributie en controle. Alles op het gebied van print doen we in eigen huis. Wel zo makkelijk toch?

Strategie

Strategie gaat over het uitstippelen van het beste actieplan en de juiste middelen, om tot de gewenste doelstellingen te komen. Niets meer en niets minder. Of het doel nu is om bewustwording te creëren, nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden, of conversie en sales te verhogen: samen nemen we de doelstellingen onder de loep en vertalen deze naar doeltreffende communicatiemiddelen.

Logo & huisstijl ontwerp

Een logo is het merk in zijn puurste vorm. De kracht van een sterk logo zit in de eenvoud, herkenbaarheid, tijdloosheid en relevantie. In zowel woord als beeld. Als geen ander weten we de unieke identiteit van een merk te vertalen naar de meest opvallende en onderscheidende ontwerpen; of dat nu gaat om een logo, huisstijl, website, applicatie of print. Dát maakt het verschil in een overvolle markt en een wirwar van kanalen.

Grafisch ontwerp

Wij geven merken kleur in de grijze massa. Onze kracht zit in het bedenken en vormgeven van eigenzinnige ontwerpen voor print en online. Grafische uitingen, die uitblinken in kwaliteit, creativiteit en eenvoud. Opvallend, inspirerend en bovenal overtuigend. Met oog voor het kleinste detail creëren wij awesome designs, waarmee een onuitwisbare indruk wordt achtergelaten bij de doelgroep.

Test our creative limits

Wij houden van uitdagingen. Let’s talk!

Wenst u meer informatie te ontvangen
over strategy & Offline?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

(Koppeling) Partners