+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

WEB APPLICATIES

Complexe systemen toegankelijk maken

Organisaties zijn continu op zoek naar mogelijkheden om bedrijfsprocessen efficiënter en effectiever te maken. Wij helpen onze klanten bij het vereenvoudigen, optimaliseren en automatiseren van deze processen. Dit doen we door complexe systemen voor de eindgebruiker toegankelijk te maken en deze te koppelen aan gebruiksvriendelijke toepassingen. Met deze slimme web applicaties kunnen onze klanten écht kan groeien.

Een kleine greep uit de online platformen, die wij ontwikkeld hebben:

Altijd vóór de gebruiker

Het vertalen van complexe systemen naar eenvoudige, bruikbare applicaties; dat is waar we steengoed in zijn. De complexiteit van de toepassing verpakken we in een gebruiksvriendelijke interface, een heldere navigatie en praktische functies. Applicaties ontwerpen we altijd vóór de gebruiker. De applicatie moet tenslotte meerwaarde bieden en het leven van de eindgebruiker gemakkelijker maken. Daar zorgen wij voor.

Technisch en functioneel bruikbaar

Onze digitale oplossingen groeien mee met de organisatie én de eindgebruiker. De uitdaging zit in het vinden van het juiste evenwicht tussen bedrijfsdoelstellingen en gebruikersbehoeften. De optimale balans weten wij keer op keer te vinden, hoe complex het systeem of proces ook is. Het eindresultaat is een veilige, stabiele en gebruiksvriendelijke applicatie, die zowel technisch als functioneel bruikbaar is. Natuurlijk is de toepassing ook platform-onafhankelijk, schaalbaar voor de toekomst én rendabel.

Het vertalen van complexe systemen naar eenvoudige, bruikbare applicaties; dat is waar we steengoed in zijn

Slimme koppelingen met bestaande systemen

Een web applicatie is pas echt van meerwaarde voor de klant, als deze aan interne systemen wordt gekoppeld. Met behulp van slimme API-koppelingen zorgen we ervoor dat de applicatie continu kan communiceren met alle systemen en software op de werkvloer.

ONZE WERKWIJZE

Een applicatie zonder duidelijke functie heeft geen toegevoegde waarde voor de klant én gebruiker. Daarom ontwikkelen we applicaties volgens de principes van user centered design. Vanuit deze gebruikersgerichte ontwerpbenadering werken we gezamenlijk naar een succesvol eindproduct. In sprints van twee tot vier weken lopen we de volgende fasen door:

Kennismaking

 • Intakegesprek
 • De vraag achter de vraag achterhalen

Kick-off

 • Brainstormsessie
 • Conceptontwikkeling
 • Debriefing

Ontwerp van wireframes

 • Ontwerp van klikbare wireframes en mockups
 • Presentatie aan de stakeholders

Prototyping & testing

 • Ontwikkeling van live prototype
 • User-testing

Ontwikkeling & lancering

 • Realisatie van eindproduct
 • Lancering applicatie

Support na oplevering

Ook na de oplevering helpen we onze klanten om onderscheidend te blijven en zo de concurrentiepositie te versterken. We voeren regelmatig onderhoud uit en werken continu aan het optimaliseren van de applicatie. Ook het monitoren, meten en analyseren van het gebruikersgedrag vormt een belangrijk onderdeel van onze support. Op basis van deze waardevolle inzichten worden de functionaliteiten waar nodig verbeterd. We kijken ook vooruit, benutten innovatiekansen en denken mee over het doorontwikkelen van de applicatie. Samen met klant zorgen we ervoor dat het online platform voorbereid is op dynamische veranderingen in de markt. Nu en in de toekomst.

Elke applicatie is uniek

Elke applicatie is een unieke omgeving. Het ontwikkelen van applicaties is daarnaast ook nog eens een complex en dynamisch proces. Dat weten wij als geen ander. Daarom stellen we per project het beste team van ontwerpers en programmeurs samen. Met een enorme drive ontwikkelen we in een korte tijd slimme, innovatieve applicaties, die onze klanten écht helpen. Daag ons uit!

Wenst u meer informatie te ontvangen
over web applicaties?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

(Koppeling) Partners