+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

WEBDESIGN

De gebruiker centraal

Wij ontwikkelen prijswinnende websites, die blijvend inspelen op de behoeften van onze klanten én de gebruikers. De eindgebruiker is tenslotte bepalend voor online succes. Daarom bouwen we elke website om de klant en de gebruiker heen.

Al vroeg in het ontwikkelproces gaan we in gesprek met de eindgebruiker, we laten prototypes testen en luisteren aandachtig naar alle feedback. We slaan vervolgens een brug tussen de behoeften van de gebruiker en de doelstellingen van de klant. Dit komt volledig tot uiting in het samenspel tussen design, techniek, functionaliteit, creativiteit én beleving. Alles klopt, tot in het kleinste detail.

User centered design

Wij werken vanuit een gebruikersgerichte benadering, user centered design zoals dat in ontwerpjargon heet. Dit houdt in dat de gebruikerseisen centraal staan en we alles in het werk stellen om de ultieme gebruikerservaring te ontwerpen. Want, hoe beter de digitale ervaring, hoe succesvoller de website.

Samenwerken voor het beste resultaat

De klant en eindgebruiker worden vanaf de start nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Zo voorkomen we langdurige, dure processen en overbodige functies. En doordat we tussentijds gebruiksklare ontwerpen opleveren, werken we stapsgewijs naar een eindproduct dat naadloos aansluit op de verwachtingen van de klant én de gebruiker. Sterker nog, wij weten alle verwachtingen telkens weer te overtreffen.

Samen met onze klanten ontwikkelen we de beste user centered oplossingen, waar de eindgebruiker werkelijk baat bij heeft. Gebruiksvriendelijke websites, met een onweerstaanbaar ontwerp én een buitengewoon lange lifecycle.

Functies die de gebruiker écht helpen

Het voordeel van onze werkwijze is dat we in een kort tijdsbestek een complete website bouwen, met functies die de gebruiker écht helpen. Elke functie heeft een specifiek doel, voor een specifieke gebruiker en op een specifiek moment binnen de klantreis. Alle functionaliteiten moeten uiteraard wel volledig kunnen worden benut. Daarom koppelen we de website aan relevante interne systemen en software. Dit doen we met behulp van slimme API-koppelingen. Snel, veilig, real-time en altijd up-to-date.

Samen met onze klanten ontwikkelen we de beste user centered oplossingen, waar de eindgebruiker werkelijk baat bij heeft.

Onze werkwijze

Samen doorlopen we de volgende ontwikkelfasen in sprints van twee tot vier weken:

Kennismaking

 • Intakegesprek
 • De vraag achter de vraag achterhalen

Kick-off

 • Brainstormsessie
 • Conceptontwikkeling
 • Debriefing

Ontwerp van wireframes

 • Ontwerp van klikbare wireframes en mockups
 • Presentatie aan de stakeholders

Prototyping & testing

 • Ontwikkeling van live prototype
 • User-testing

Ontwikkeling & lancering

 • Realisatie van eindproduct
 • Lancering website

Onze ontwerpers en programmeurs werken hard voor een snelle time-to-market en een maximale toegevoegde waarde binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget.

Klaar voor de dynamische wereld van morgen

Onze betrokkenheid stopt niet na de oplevering. Wij monitoren en analyseren voortdurend, voeren regelmatig onderhoud uit en optimaliseren de website waar nodig. Daarnaast blijven we natuurlijk zoeken naar nieuwe groeikansen en denken we mee over extra functionaliteiten. Zo zorgen we ervoor dat het platform ook in de toekomst kan blijven inspelen op nieuwe marktontwikkelingen en veranderingen in gebruikersbehoeften en klantgedrag.

Challenge us!

Wij houden van technische uitdagingen. Hoe groot of complex de uitdaging ook is. En elk project is uniek. Daarom selecteren we per project het best passende team van ontwerpers en programmeurs. En alles doen we in eigen huis, van intake tot lancering.

Samen creëren we buitengewone producten en maken het project tot een succes. Want uw online succes is onze drijfveer. Daag ons vooral uit!

Wenst u meer informatie te ontvangen
over (web)design?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

(Koppeling) Partners