+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Onze mensen

Noem ons dromers en denkers, doeners en durfals. Bestempel ons als creatieve vakidioten, als grensverleggers. We zijn het allemaal, én meer. Wij zijn BLUE DRAGON. Inmiddels tellen we meer dan 25 creatievelingen, die iedere dag een stukje beter willen worden in hun vak. En we nemen geen blad voor de mond, niet naar elkaar en niet naar onze klanten. Daarom zijn we soms een beetje brutaal, maar alleen zolang het helpt om de klant te laten groeien.

Meer dan
15 jaar ervaring !

Ons verhaal

De naam BLUE DRAGON gaan we hier niet uitleggen. We vertellen waar onze wortels liggen, waar we nu staan en wat onze ambities zijn. Dit alles laat pas echt zien wíe we zijn en waar we voor staan.

Ons verhaal gaat terug naar 1999, toen we vanuit de TU Eindhoven met 2 man aan het avontuur begonnen. Inmiddels zijn we met een team van meer dan 25 professionals. Samen vormen we de ideale mix tussen ervaring, know-how, creativiteit, en lef. Ook onze liefde voor digitale technologie is sterker dan ooit. Dit alles is duidelijk zichtbaar in de slimme oplossingen, die wij voor de online uitdagingen van onze klanten bedenken en ontwikkelen. Waarmee we niet alleen de klant overrompelen, maar waar ook de eindgebruiker ‘WOW!’ tegen zegt. Daarom werken we voor geweldige merken, bedrijven en organisaties over de hele wereld.

Proud member of Blue Dragon

Sinds begin 2015 maken we deel uit van de Blue Dragon Communication Group. Daar zijn we verdomd trots op! Samen met Blue Dragon Strategy & Concept (het vroegere Ambitions), Blue Dragon Online Marketing (het vroegere Trees and the Forest) en Blue Dragon Cloud Solutions (het vroegere Digitics) vormen we een sterke groep van vier bureaus met ieder een eigen specialisme in communicatie. Zowel offline als online; van merkstrategie, opmerkelijke concepten, design en digital technology tot online activatie. Op alle niveaus hebben we de juiste oplossingen in huis.

Grenzeloze ambities

De digitale wereld is ons domein. Een plek waar we leven, dromen, werken en spelen. Waar geen uitdaging ons te complex is. Sterker nog, wij benaderen ieder vraagstuk vanuit een grenzeloze ambitie om echt een stap verder te gaan. Voor het online succes van onze klanten.

Met een eindeloze energie en creativiteit doen waar je goed in bent: dat is wat wij iedere dag doen. Het werkt aanstekend. Omdat we buiten de kaders durven denken, komen we dagelijks tot nieuwe, creatieve ideeën en technologische inzichten. Deze brengen we gelijk in de praktijk, zodat ook onze klanten direct kunnen inspelen op de dynamische wereld van vandaag én morgen.

Klantgedreven oplossingen

Wij bedenken en ontwikkelen klantgedreven oplossingen, die onze klanten meer rendement opleveren en tegelijkertijd het leven van de eindgebruiker een stuk makkelijker maken. Creatieve producten, die elkaar niet alleen ondersteunen, maar vooral versterken. Van websites, webapplicaties en mobiele apps, tot e-commerce oplossingen, social media campagnes en zelfs offline uitingen. Wij zorgen ervoor dat elk product naadloos aansluit op de behoeften van de gebruiker en de doelstellingen van de klant. En alles doen we in eigen huis. Wel zo makkelijk toch?

(Koppeling) Partners