+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Slagerspassie

Met gepaste trots presenteren wij slagerspassie.nl – een innovatieve web applicatie die een inspiratieomgeving vormt voor iedereen die werkzaam is in de slagerij branche.

Slagerspassie geeft een andere kijk op het slagersvak en biedt daarmee inspiratie, verrijking, beleving en verdieping.

Drie onderdelen zijn kenmerkend voor Slagerspassie

1. Digitale artikelen en magazines met tekst, foto’s, films, strips en polls 
over verschillende onderwerpen ter inspiratie. Gebruikers kunnen hierop reageren, waardoor interactie ontstaat. De magazines en artikelen gaan over alle facetten van het slagersvak. Van inkoop tot en met verkoop, maar ook interne en externe communicatie, sociale onderwerpen en sturen op cijfers komen aan bod. De komende jaren worden nieuwe onderwerpen toegevoegd, zodat Slagerspassie inspiratie blijft bieden.

2. Mediabibliotheek,
waarin allerlei foto’s en films uit de inspiratieomgeving te bekijken zijn. Daarnaast kunnen gebruikers zelf films en foto’s uploaden en zo hun eigen ideeën delen.

3. Bedrijvenpagina:
door dit onderdeel kunnen gebruikers een netwerk binnen de branche opbouwen, zodat ze activiteiten van mensen in hun netwerk kunnen volgen en in gesprek kunnen gaan over het vak.

Hoogwaardige techniek – voor desktop, tablet en mobiel 

Om een zo intuïtief én interactief mogelijke gebruikservaring te bieden, bevat de applicatie buitengewoon veel dynamische elementen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste mogelijkheden die de webbrowsers op dit moment bieden. Om het geheel volledig compatible te maken voor tablet en mobiel gebruik, is alle frond-end codering in dynamisch HTML5 geprogrammeerd.

Java Script & HTML5

Daar menig gewenst functie tot voorkort alleen met flash realiseerbaar was, vormde dit voor onze ontwikkelaars een extra (mooie) uitdaging om hieraan een invulling te geven met Java Script en HTML5. Het systeem is tevens voorzien van een zeer uitgebreid content management systeem – dat volledige beheer van de applicatie, de gebruikers en de inhoud mogelijk maakt.

Winnaar bronzen award international E-learning Awards

De digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche is bij de international E-leaning Awards in Londen uitgeroepen tot winnaar van de bronzen award in de categorie ‘Best use of social and collaborative technologies for learning’.

Slagerspassie, een andere kijk op je vak!

Wij danken onze opdrachtgevers hartelijk voor deze mooie opdracht en wensen iedereen werkzaam in de slagerijbranche veel plezier én inspiratie toe met deze mooie applicatie!

(Koppeling) Partners