+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Abbott - Website

Met veel genoegen presenteert Reclamebureau Connexx de geheel nieuwe webwinkel 'dediabeteswinkel.nl', welke ontwikkeld is in opdracht van Abbott Nederland.

Om diabetes patiënten maximaal van dienst te zijn, is een zeer transparante en eenvoudig te gebruiken webwinkel ontwikkeld.

Volledig assortiment diabetes hulpmiddelen

In dediabeteswinkel.nl, vindt de bezoeker een zeer volledig assortiment van alle bekende merken diabetes hulpmiddelen. Naast de functionele producten, zijn ook leuke extra's opgenomen, die 't leven met diabetes net wat aangenamer maken.

Een webwinkel met een persoonlijk karakter

De diabeteswinkel.nl is meer dan een anonieme webshop. Achter de website staat een team van deskundige en toegewijde medewerkers klaar voor de patiënt. Het team borgt de volledige tevredenheid. Inhoudelijke vragen, product gerelateerde vragen, het proces van bestelling tot levering – al deze zaken worden vervuld en begeleid door dit 'dedicated' team. Naast gemak, geeft dit de diabetes patiënt ook veel zekerheid om altijd de juiste en beste oplossing voor hem of haar te hebben. Het credo is dan ook niet voor niets 'Alvast één zorg minder'!

Hoogwaardige techniek

Om de bezoeker een zo goed mogelijke beleving te laten hebben, zorgt een hoogwaardig technisch systeem, met back office en CMS systeem (geheel op maat ontwikkeld door Reclamebureau Connexx) voor een probleemloze orderafhandeling. Naast de consument, hebben ook verpleegkundigen een geheel eigen ingang om bestellingen voor hun patiënten te doen.

Online campagne & promotie

Om te zorgen dat alle diabetespatiënten op de hoogte zijn van het bestaan van de diabeteswinkel.nl, rolt Reclameburau Connexx een uitgebreide online promotiecampagne uit voor de webwinkel. Met optimaliseren en adverteren in zoekmachines, socialmedia en op diverse platformen, is het de ambitie om vrijwel alle 'internettende diabetes patiënten' te bereiken, en zo de webwinkel een vliegende start te geven.

Wij danken dediabeteswinkel.nl voor deze mooie opdracht én buitengewoon prettge samenwerking welke wij hadden tijdens de ontwikkeling én nu ook hebben bij de verdere uitrol.

(Koppeling) Partners