+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Center for Human Drugs Research - Webapplicatie

Voor het CHDR (Center for Human Drugs Research) in Leiden, ontwikkelde Connexx een hoogwaardige data entry applicatie.

Met deze applicatie worden waarnemingen in klinische studies vastgelegd.

Intuïtief in gebruik

De iPad applicatie is gekoppeld aan een Promasys versie 7: Een applicatie die een integrale oplossing geeft bij het opzetten van klinische studies. Dit systeem biedt een groot scala aan mogelijkheden aan de gebruiker.

De primaire uitdaging was dan ook het opzetten van een intuïtieve structuur, zodat een gebruiker (medisch professional of arts) dit uitgebreide en relatief complexe proces gemakkelijk, efficiënt én op aangename wijze uitgevoerd kan uitvoeren.

Na het opzetten van een uitgebreid datamodel en wireframes, zijn daarom alle user-interfaces uitgewerkt als Mock-up. Deze Mock-ups zijn vervolgens getest bij een controlegroep van gebruikers, waarna de bevindingen verwerkt zijn.

Deze aanpak heeft geleid tot de goed functionerende én prettig bruikbare applicatie zoals nu beschikbaar.

Hoogwaardige programmatuur

Het geheel is vervolgens als ‘native iPad’ applicatie ontwikkeld. De applicatie uitgevoerd in meer dan 6 talen (waaronder ook Japans en Chinees).

Daarbij is de applicatie geheel  21CFR part 11 compliant (dit betreft een strenge software richtlijn van de Amerikaanse FDA).

Wij danken Promasys voor deze mooie opdracht, welke een ultieme synthese vormde van database architectuur, applicatie techniek én gebruikers interactie!

Heeft u ook interesse hoe een mobiele of webapplicatie uw (primaire) processen kan ondersteunen of vereenvoudigen? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over demogelijkheden!

(Koppeling) Partners