+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Trudo - E-Magazine

Connexx presenteert vol trots de website / e-magazine ‘Hallo040’ – Een online magazine voor en door Eindhovenaren.

Het online magazine is een initiatief van woningcorporatie Trudo. Woningcorporatie Trudo staat bekend om zijn ambitie anders te willen zijn – met spraakmakende projecten, stedelijke vernieuwing, leefbaarheid en betrokkenheid met belangenhouders en samenleving.

Het nieuwe online magazine past helemaal in deze trend en biedt een verfrissende kijk op tal van projecten en evenementen op gebied van zowel kunst, cultuur, sport en wetenschap in en om Eindhoven.

WordPress Powered CMS

Op verzoek van Trudo en redactie, heeft Connexx het webdesign voorzien van een CMS-systeem op basis van WordPress. “Normaliter werken wij met een methodiek waarbij we rechtstreeks handmatig naar de SQL database programmeren. In dit geval boden de modules van WordPress als CMS zoveel van de gewenste flexibiliteit dat gekozen is een ‘tussenlaag’ in de vorm van WordPress toe te voegen als CMS systeem”, aldus Slava Makhnev – technisch directeur van Connexx.

Voor de redactie vormt het CMS hiermee een flexibele, herkenbare en eenvoudig te gebruiken tool, waarmee het gehele online magazine beheerd kan worden. Naast beeld en tekst kunnen ook tal van interactieve media als animaties, films en links naar social media als Twitter en Faceboek in een handomdraai beheerd worden.

Een geslaagde introductie

Donderdag 29 september vond de introductie van het E magazine plaats. Het magazine werd met veel enthousiasme ontvangen.

Erg geslaagd, goede opkomst, goede sfeer etc.ect. En Erg laat geworden... Dus vandaag gaat het allemaal wat minder soepel :-)  - aldus de reactie per mail van René Bakkerus Communicatiemanager van Trudo de volgende ochtend.

Wij wensen Hallo040 een voortzetting van het succes toe in de toekomst (met misschien iets minder zware ochtenden ;) ).

(Koppeling) Partners