+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Eijffinger - Website

Connexx presenteert vol trots de innovatieve en inspirerende website van Eijffinger Behang – een waar feest voor de zintuigen!

Eijffinger is absolute marktleider op het gebied van behang en interieurstoffen in Nederland en is daarnaast actief is in meer dan 90 landen.

Onderscheidend en herkenbaar

Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen, die een zeer actuele en decoratieve uitstraling hebben en zijn toegespitst op verschillende doelgroepen. Het trendsettende productenprogramma wordt in eigen studio ontworpen en ontwikkeld. Hierdoor hebben  de collecties een eigen handschrift dat zeer onderscheidend en herkenbaar is.

Uitdaging én (web)design feest!

Het maken van het concept en de website die de creatieve en innovatieve vermogens van Eijffinger op de juiste manier neerzet, was voor de creatieve ontwikkelaars van Connexx een prachtige uitdaging. Doel van de website was om niet ‘zomaar’ een etalage te maken, maar een waar inspiratiepunt.

Na een aantal brainstorm sessies werd het overkoepelend concept voor de website gecreëerd: “Open up!” – een concept dat de bezoeker vraagt zich open te stellen, en zich te laten inspireren!

Als bezoeker kun je op tal van interactieve manieren inspiratie opdoen over woonomgevingen, kleuren, structuren en materialen.

Zo kan men insteken op stijl – zoek ik wat moderns, iets romantisch, of juist een klassieke setting voor mijn huis? Deze stijlen zijn vervolgens conceptmatig uitgewerkt in woningen, waar men door diverse ruimten kan navigeren om ideeën op te doen.

Ook heb je als bezoeker direct toegang tot een ware bron aan actuele kennis op het gebied van woontrends, stijlen en kleuren. Met stijlwijzers kun je een eigen ‘inspiratie bord’ maken, en in ‘Binnen kijkje’  kun je bekijken hoe anderen hun huis hebben ingericht (of zelf juist je ideeën delen!). Ook zijn op de website tal van praktische ‘tips & tricks’ te vinden, met handige filmpjes en instructies voor het aanbrengen van behang.

(Koppeling) Partners