+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Eyes & More - Website

Vol trots presenteren wij de geheel nieuwe website van eyes + more.

Hoogwaardig webdesign

In diverse sessies is gekomen tot een geheel nieuwe huisstijl welke de frisheid en de eigengereidheid van de keten op de juiste wijze weergeeft. De ‘all-in = all-in’ statement is hiervan de ultieme samenvatting: Geen verassingen of rare fratsen – bij eyes + more ‘full option zonder toeslagen’ de standaard.

Hoogwaardige technieken

Na de vervaardiging van de ontwerpen, is het geheel gecodeerd in hoogwaardige techniek. Toegankelijkheid in de diverse browsers en op bijvoorbeeld tablets als de iPad zijn geborgd, en tevens is met behulp van webservices een hoogwaardige koppeling tot stand gebracht met het interne ERP systeem van de organisatie.

Keuze is reuze

Bezoekers kunnen de diverse monturen bekijken in hoge-kwaliteit beelden, waarbij men eenvoudig selecties kan maken en o.a. de diverse glastypen kan bekijken. Hierbij kunnen brillen ‘gepast’ worden op modellen, zodat een natuurgetrouwe weergave ontstaat van de pasvorm van een bril. Monturen naar keuze kunnen direct in een filiaal naar wens worden gereserveerd. Ook kunnen bestaande klanten inloggen om bijvoorbeeld de voortgang van hun order te volgen.

(Koppeling) Partners