+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Grando Keukens - Website

Vol trots presenteren wij ‘in deze donkere dagen voor kerst’, de sprankelende en geheel nieuwe website van Grando Keukens.

Grando is een begrip in keukens en badkamers als het gaat om kwaliteit én design. De showrooms van Grando zijn niet zomaar winkels, maar ware inspiratiecentra. Als consument  doe je er grandioze ideeën op met betrekking tot sfeer, stijl en kleur.

Een website vol inspiratie

Om deze kwaliteitsbeleving en inspiratie online al te laten beginnen (en voort te zetten), kreeg Connexx van Grando Keukens de opdracht een geheel nieuw webdesign en website te ontwikkelen. Een opdracht welke wij vanzelfsprekend graag aannamen !

In nauw overleg met de opdrachtgever, ontwikkelde wij een website waarop men zich kan laten inspireren door de collectie en mogelijkheden.

Bijna 40(!) websites

De website Grando.nl bevat naast de corporate informatie en collectie, tevens  ook bijna 40 websites van de diverse vestigingen. Iedere vestiging heeft hierbij een autonome site, met eigen showroom keukens, filiaalinformatie, acties, nieuws en meer. Op deze wijze kan ieder filiaal zichzelf maximaal presenteren en profileren binnen het hoogwaardige merk Grando.

Eenvoud in beheer  - CMS op maat

Daar men intern over ervaren webmasters beschikte, is het beheersysteem van de website geheel op maat ingericht zodat deze maximaal aansloot bij de wensen van het bedrijf én de dagelijks beheerder. Niet alleen het corporate deel van de website wordt hiermee onderhouden, maar ook alle vestigingswebsites zijn met het CMS (content management systeem) gemakkelijk te onderhouden  vanuit één centrale locatie.

Wij danken Grando Keukens voor de zeer prettige en inspirerende samenwerking bij dit project. De bezoekers van de website mogen zich overigens verheugen op nog veel meer moois en inspiratie – we zijn momenteel nog volop in ontwikkelingen met uitbreidingen en verfijning. Ook zullen de bezoekers van Grando België begin 2012 getrakteerd worden op een compleet nieuwe website.

(Koppeling) Partners