+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

HMH PINNEN Evenement - Campagne & website

De campagne 'Wil je bij me pinnen' biedt Connexx volop de mogelijkheid zich optimaal te profileren als full service reclamebureau en full service internetbureau. Zo verzorgt Connexx niet alleen het print werk, maar draagt het tevens zorg voor alle handling en fulfilment, webdesign en het bouwen van de websites.

Dat pinnen sneller, veiliger en makkelijker is, dat weten we inmiddels allemaal. Toch wordt er nog heel wat contant afgerekend. Meer dan u zou verwachten. Klanten denken dat het voor de winkelier niks uit maakt, pin of contant. Sommigen denken zelfs dat de winkelier liever ziet dat kleine bedragen contant worden betaald. Dat is niet meer zo. Alle bedragen, groot en klein, kunnen beter gepind worden.

Campagne met diverse materialen

Om deze boodschap goed over te brengen is een uitgebreide campagne ontwikkeld, gericht op de toonbankinstellingen (winkels, tankstations, restaurants etc.). Met diverse materialen en acties via print en web, wordt het (kassa)personeel op aantrekkelijke wijze geïnformeerd over de voordelen van pinnen.

Print, webdesign, fulfilment

Op corporate niveau wordt ingestoken met aantrekkelijke en informatieve materialen en website en vanuit de onderzijde wordt winkelpersoneel getriggerd met leuke en ludieke acties.

Zo mochten wij onlangs nog een aantal kassameisjes (én jongens!) verblijden met een aantal shows van Hans Klok.

PINNEN? VRAAG HET GEWOON EVEN!

(Koppeling) Partners