+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Travelpro - Website

Vol trots en enthousiasme zijn we de afgelopen periode aan de slag gegaan voor Travelpro. We hebben een hoogwaardige website met online trainingsmodule neer weten te zetten.

Reisbureaus zijn het belangrijkste verkoopkanaal voor de vliegtickets en dus zijn reisagenten feitelijk hun beste relaties. Om die relatie zo goed mogelijk te houden en reisagenten goed te informeren en te faciliteren, maakte Connexx in opdracht van Travel Pro een hoogwaardig webdesign en een  prachtige online training voor reisagenten.

Met goed gevolg

Niet alleen kunnen reisagenten dankzij deze training van TravelPro alles te weten komen over onze producten en diensten, maar deelnemers die de cursus met goed gevolg afronden, ontvangen ook direct een online genereert certificaat van deelname. Bovendien maken de deelnemers kans op twee tickets naar Wenen. Vanzelfsprekend verzorgd door Austrian Airlines!’

Patrick Artiel: ‘Met de online training hebben wij een prachtige interactieve presentatie gemaakt over de complete dienstverlening van Austrian Airlines, de routes en mogelijkheden voor reisagenten’.

Eenvoud in onderhoud met uitgebreid CMS systeem

Middels een uitgebreid CMS systeem is de opdrachtgever in staat de gehele website eenvoudig te onderhouden in woord en beeld. Naast het beheer van de inhoud, is in het content management systeem ook een volledige module opgenomen voor het beheren en  opmaken van de trainingen.

Wij feliciteren TravelPro met de nieuwe website en danken hen voor de zeer prettige samenwerking!

Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de website van Travel Pro. Ben je werkzaam als reisagent? Dan ding je direct mee naar de gratis tickets naar Wenen door deelnemen aan de cursus!

(Koppeling) Partners