+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Verhagen Ramen - Website

Verhagen Ramen, specialist in aluminium raamkozijnen, heeft een geheel nieuwe website laten maken door Connexx.

Verhagen Ramen, opgericht als dorpssmederij in 1922, ontwikkelt, construeert, maakt, en monteert aluminium ramen, raamkozijnen en deuren voor hoofdzakelijk woningbouwprojecten. De aluminiumkozijnen kenmerken zich in zeer hoge kwaliteit, gecombineerd met een buitengewoon gevoel voor esthetiek (ze zijn niet van hout te onderscheiden) en technisch vernuft. Door de jarenlange ervaring is Verhagen ramen al tientallen jaren de keuze van gemeenten, woningbouwstichting en projectontwikkelaar wanneer het aankomt op ramen en deuren voor nieuwbouw en grootonderhoud.

De online reflectie van de kwaliteit

Verhagen Ramen verzocht Connexx om een aansprekende website te maken, waarin de professionaliteit, de kennis en de kwaliteiten van deze specialist op het gebied van aluminium ramen volledig tot uiting kwamen. Na een aantal brainstorm- en ontwerp sessies is Connexx erin geslaagd een passende website te maken welke geheel aan de wensen van Verhagen Ramen aan haar opdrachtgevers voldoet.

Met klinkende tekst en aansprekend fotomateriaal (veelal gemaakt door de enthousiaste medewerkers van Verhagen Ramen zelf!), geeft de website de bezoeker direct een heldere weergave van de producten en diensten van het bedrijf. De omvang, professionaliteit en het  innovatieve en zakelijke karakter komen hierbij duidelijk terug in de website. Dit alles echter zonder de historie en de enorme betrokkenheid van dit Brabantse familiebedrijf te kort te doen zaken die het bedrijf mede hebben gemaakt tot wat het nu is: Een van de meest toonaangevende en betrouwbare leveranciers van aluminium ramen en deuren!

Wij wensen Verhagen Ramen veel succes met hun nieuwe look & feel op internet!

(Koppeling) Partners