+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

CheckOut - Webapplicatie

Met trots presenteren wij de uitgebreide web-applicatie ‘Checkout.nl’ - 
dé website waarop retailers, horeca ondernemers en overige toonbankinstellingen alle informatie kunnen vinden over kassa- en betaalsystemen.

Reclame en webdesignbureau Connexx ontwikkelde de website in opdracht van de Stichting Bevorderen Efficiënt betalen. Deze stichting heeft zich ten doel gesteld de veiligheid en efficiëntie van het betalingsverkeer te bevorderen. Kassasystemen en betaalautomaten vervullen hierin een vitale rol.

Uitgebreide en objectieve informatie

In de website zijn vrijwel alle actueel verkrijgbare kassa- en betaaloplossingen te vinden. Middels een uitgebreid, intuïtief te gebruiken, filter kan een ondernemer zelf aangeven wat voor hem belangrijke functies zijn. Vervolgens kan men per systeem alle eigenschappen op overzichtelijke wijze bekijken. Naast de ingang via de wens van de gebruiker, kan men tevens per leverancier bekijken welke systemen geleverd worden.

Uitgebreid CMS systeem

De kassa- en betaalsystemen hebben zeer uitgebreide functies. Om het onderhoud zo efficiënt mogelijk te maken, ontwikkelde we een volledig op maat ingericht Content Management Systeem (CMS). Met dit systeem zijn de volledige inhoud van de website, de systemen en de leveranciers  eenvoudig te onderhouden.

Voor de gebruiker wordt vervolgens alles weergegeven in hoogwaardige HTML5 code, volledig geoptimaliseerd voor mobiel en tablet gebruik.

(Koppeling) Partners