+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Pallas Athene - Website

Connexx presenteert vol trots de hoogwaardige website en een daaraan gekoppeld en op maat gemaakt extranet voor Pallas Athena.

Pallas Athena is een toonaangevende multinational op het gebied van Business Process Management Software. 

BPM Software

De innovatieve software en gebruikersvriendelijke designs, zijn wel bekend in de markt. De BPM software wordt gebruikt door tal van organisaties als gemeenten, provincies en lokale en internationale bedrijven.

Het maken van een innovatief webdesign in een behoudende markt

Bij de ontwikkeling van het webdesign hadden de webdesigners van Connexx een dubbele uitdaging. Het ontwerp moest aansprekend en onderscheidend zijn – niet het standaard blauw-grijs en véél informatie dat men bij mening software bedrijf ziet-, maar het ontwerp moest anderzijds ook weer rust, betrouwbaarheid en kwaliteit uitstralen.

In een aantal brainstorm- en schetssessies met de opdrachtgever, is tot een ontwerp gekomen welke deze twee grootheden succesvol bijeen heeft gebracht. Een fris, eigentijds ontwerp met opvallend foto- en kleurgebruik geeft de site haar unieke en jonge look en feel. Met typografische opmaak, indeling en positionering is echter een rust gecreëerd waarmee ook de professionaliteit en betrouwbaarheid onderstreept worden.

 Al met al is het geheel geworden tot een zeer toegankelijk geheel. De website straalt datgene uit wat Pallas Athena heden ten dage is: Een autoriteit op het gebied van hoogwaardige oplossingen, kennis en vaardigheden!

Eigen extranet omgeving

De website van Pallas Athena biedt toegang tot tal van handige en innovatieve functies. Naast de mogelijkheid demo-software te downloaden en licenties van software te valideren (in beide functies maakt de website een koppeling met de interne databasesystemen van de opdrachtgever), beschikt de website ook over een volledig afgeschermd extranet. In deze omgeving kunnen klanten van Pallas specifieke documentatie, updates etc. downloaden welke voor heb van toepassing zijn.

Eenvoud in onderhoud met uitgebreid CMS systeem

Middels een uitgebreid CMS systeem is de opdrachtgever in staat de gehele website en het extranet eenvoudig te onderhouden in woord en beeld. Naast het beheer, is in het content management systeem bijvoorbeeld ook een nieuwsbriefmodule opgenomen voor het eenvoudig opmaken en verzenden van e-mailings.

Wij feliciteren Pallas Athena met de nieuwe website en danken hen voor de zeer prettige samenwerking!

(Koppeling) Partners