+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Giovanni Rosmini - Webwinkel

Reclamebureau Connexx presenteert vol trots de hoogwaardige en innovatieve webshop welke het toonaangevende mode- en ontwerpatelier Giovanni Rosmini Nederland heeft laten maken.

Voor een vooruitstrevend en toonaangevend merk als Giovanni Rosmini past geen standaard oplossing. Om het bedrijf maximaal in de markt te zetten is vanaf een blanco schets een geheel nieuwe webshop ontwikkeld door Connexx, dat zowel op het gebied van design als techniek state of the art is.

Webwinkel 2.0: Aansprekend design & conversie gericht ontwerp

In de webwinkel kan de bezoeker op aansprekende wijze designer dames blousesen heren overhemden selecteren, bekijken en bestellen. Op intuïtieve wijze kan de bezoeker door de webwinkel zoeken. In diverse tab’s zijn achtergrond informatie, maattabellen en de ervaringen van andere bezoekers verwerkt bij ieder product. Op deze manier weet de webwinkel op zeer overzichtelijke wijze toch een grote hoeveelheid gegevens over te brengen, zonder het design van de webwinkel te druk te maken.

 

Online betalen met iDeal en credit card

De online winkel is voorzien van een betaalmodule die de bezoeker toestaat direct te betalen via zowel iDeal als credit card. In het geavanceerde CMS systeem van de webwinkel, is vervolgens direct inzichtelijk of een transactie voldaan is.

Voorraadbeheer software

In de CMS software is een op maat gemaakt voorraadbeheer systeem geïntegreerd. Door verschillende autorisatieniveaus is het mogelijk voor de orderafhandeling direct in te loggen in het deel van het systeem dat het voorraadbeheer en de order afhandeling betreft. Hierdoor kunnen orders direct verwerkt worden, ontvangt een klant na bestelling direct een track en trace code om de bestelling te volgen en heeft het management continue controle en overzicht in de orderstromen en betalingen.

(Koppeling) Partners