+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Connexx - Webapplicatie

Om onze kennis en vaardigheden als iPad ontwikkelaar te testen, ontwikkelde Connexx afgelopen maanden in eigen beheer een leuke iPad app als puzzel game.

De technische uitdaging zat in een complex puzzel logaritme, die de iPad omtovert in een uitdagend puzzel systeem, gebaseerd op de welbekende schuifspelletjes. 

Database koppeling

Bij deze applicatie is een database koppeling aangebracht, die het direct mogelijk maakt vele typen van het spel uit te rollen. Vanzelsprekend zijn alle grafische elementen, muziek en animaties ook door ons ontwikkeld.

Technische uitdaging

De technische uitdaging zat in een complex puzzel logaritme, die de iPad omtovert in een uitdagend puzzel systeem, gebaseerd op de welbekende schuifspelletjes. Daarbij is een database koppeling aangebracht, die het direct mogelijk maakt vele typen van het spel uit te rollen. Vanzelsprekend zijn alle grafische elementen, muziek en animaties ook door ons ontwikkeld.

Uitrol als 3 separate iPad apps

Na goedkeuring door Apple van de engine, zijn een drietal versies van de app uitgerold. Het betreft twee uitgebreide betaalde versies en een gratis versie.

Voor het eind van het jaar hebben we speciaal een gratis editie gemaakt welke u kunt downloaden in iTunes. Wij wensen u veel puzzel plezier toe op de iPad!!

 

 

 

 

(Koppeling) Partners