+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Connexx - Webapplicatie

ntwikkelen iPhone en iPad app door Connexx

iPhone applicaties zijn inmiddels door het ‘early adopter’ stadium heen, en de iphone heeft zich bewezen als een waardevol instrument in de communicatie mix. De iPad is druk opweg om ook een dergelijke duurzame status te verwerken. Als full service communicatiebureau, was dit voor ons dan ook meer dan genoeg reden om een eigen ontwikkelafdeling voor iPhone app’s en ipad app’s op te starten.

Het ontwikkelen van de eerste iphone app “Lant & Fruit Dungeons”

Om het gehele proces van iPhone programmatuur, het certificeren bij Apple en het registreren bij iTunes goed in de vingers te krijgen, zijn we begin 2010 begonnen met de ontwikkeling van een iPhone game in eigen beheer.

Lant & Fruit Dungeons speelt zich af in een sprekende fantasie-omgeving, waarin Lant – een vriendelijk wezentje dat dol is op fruit – zich uit een doolhof  vol met gevaren moet redden. Met 24 uitgebreide levels is het een spannende en mooie game geworden, die inmiddels veel lof oogst bij de eerste spelers.

Cross mediale technieken iPhone naar web e.o.

Daar het ons in eerste instantie te doen was om kennis op te doen over de mogelijkheden met de iPhone en iPad app’s, zijn in de game direct aan aantal innovatieve technieken toegepast. Zo worden high scores direct in een online database weggeschreven – te raadplegen. Op deze manier ontstaat er direct een wereldwijde competitie tussen de ‘Lant’ spelers, die hun resultaten onderling op zowel de iPhone als via internet kunnen bereiken.

Oneindig veel mogelijkheden

Dit type koppeling biedt oneindig veel mogelijkheden voor nieuwe applicaties. Op deze manier kunnen we data uit onze bestaande CMS systemen ook ontsluiten op de iphone. Denk bijvoorbeeld aan nieuws of vacatures uit een bestaande website, die direct terug komen in een applicatie die we op maat voor een opdrachtgever ontwikkelen. Met één invoer is daarmee niet alleen je website up-to-date, maar worden ook alle andere media bijgewerkt – intranet, extranet en nu dus ook de iPhone en iPad app’s. Ook kan data (zoals in de game gebeurd) ook weer terug worden geschreven in site. Kortom – oneindig veel mogelijkheden voor creatieve én nuttige communicatie!” aldus Slava Makhnev, technisch directeur van Reclamebureau Connexx.

Gratis preview

In iTunes kunt u een gratis demo van Lant & Fuit Dungeons downloaden. Deze gratis versie heeft 10 volledig speelbare levels.

De volledige versie met 24 levels en alle opties acties, kunt u downloaden tegen een kleine vergoeding ($ 0,99 ofwel c.a. € 0,80). Bent u een relatie van Connexx Communications? Dan vergoeden wij uw aankoop. Forward het mailtje met de aankoopbevestiging naar u contactpersoon bij Connexx tezamen met uw rekeningnummer, en wij maken het bedrag naar uw over.

(Koppeling) Partners