+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Mandema en Partners - Rebranding en website

Connexx ontving medio 2011 de opdracht een complete Re-Branding strategie ‘handen en voeten’ te geven voor Mandema & Partners - onderdeel van ING Insurance Benelux. Deze uitdaging namen wij vanzelfsprekend graag aan!

Met ruim 300 medewerkers en kantoren in Den Haag en Hoofddorp is Mandema & Partners een van de grootste intermediairs van Nederland voor de groot zakelijke markt. 

Risk & Eployee Benefits Consultant

'Risk & Employee Benefits Consultant' is overigens een betere omschrijving, want Mandema & Partners verkoopt niet alleen verzekeringen, maar analyseert en adviseert voornamelijk over het managen van risico's op het gebied van het bedrijf, werknemers en de bestuurders die daar werken. Mandma & Partners borgt zo de continuïteit van een organisatie en minimaliseert bedrijfsrisico's.

De kracht en kennis van de medewerkers centraal

Uit diverse klantonderzoeken bleek dat de klanten van Mandema & Partners buitengewoon tevreden zijn over de kwaliteiten van hún adviseur. Opvallend was, dat dit sterke punt spontaan door vele klanten genoemd werd – waarbij het ging over steeds verschillende adviseurs! Intrinsiek was in het bedrijf dus een grote waarde aanwezig in de vorm van kennis. En daarbij de vaardigheid om dit om te zetten in gedegen en hoogwaardig advies!

In diverse brainstorm sessies met de opdrachtgever heeft Connexx deze intrinsieke waarde omgezet in een van de pijlers van de compleet nieuwe  merkstrategie. In de nieuwe stijl worden de kennis en de kracht van de organisatie én de medewerkers centraal gesteld.

Uitwerking in diverse ´offline´ media

De nieuwe merkstrategie is uitgewerkt door Connexx in diverse media in zowel print als online. Naast diverse brochures zijn het intranet én natuurlijk in de geheel nieuwe website www.mandema.nl vormgegeven en ingevuld.

 

(Koppeling) Partners