+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Mandema & Partners - Website

Hierbij presenteren wij de geheel nieuwe website die Connexx ontwikkeld heeft voor Mandema.

Mandema & Partners al sinds 1956 een begrip in risicomanagement. Ruim 26.000 grote en middelgrote ondernemingen en meer dan 160.000 particulieren staat het bedrijf bij met inzichten, advies en oplossingen op het gebied van bedrijfsrisico's, pensioen, zorg en verzuim.

Compleet nieuwe website

Ons bureau ontving de opdracht de nieuwe huisstijl door te voeren in een compleet nieuwe website. Een website welke de professionaliteit, helderheid en de toekomstgerichtheid van de organisatie moest reflecteren. Een opdracht welke wij vanzelfsprekend met veel plezier aannamen!

Na diverse inspirerende sessies is een hoogwaardige en toegankelijke website ontwikkeld, welke het bedrijf geheel op de gewenste manier in de markt zet. Met toepassing van de laatste technieken is een dynamisch en fris geheel ontstaan, zonder echter op zakelijkheid en betrouwbaarheid in te boeten

Vanzelfsprekend ontbreken een volledige integratie van Social Media niet en is de website volledig te beheren via een op maat aangepast CMS (Conten Management System).

Wij danken onze opdrachtgevers hartelijk voor deze mooie opdracht en kijken met plezier uit naar de toekomstige samenwerking!

(Koppeling) Partners