+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Hoogte80 Strategische Media - Wegsite

Vol trots presenteren wij het geheel nieuwe webdesign voor Hoogte80 Strategische Media.

Hoogte80 is gespecialiseerd in het analyseren van communicatievraagstukken. Vervolgens vult ze deze in door een strategie op te stellen voor haar opdrachtgever - of dit nu online is of in print. Het bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in werken voor maatschappelijk betrokken organisaties, zoals zorgaanbieders en natuurorganisaties.

Toe aan vernieuwing

De ‘oude’ website reflecteerde niet meer de kracht en kwaliteiten van de organisatie. Wij als Reclame- en Webdesignbureau Connexx ontvingen dan ook de opdracht om de website geheel opnieuw te ontwikkelen.

De kroonjuwelen van de organisatie centraal

In diverse dynamische sessies – waarbij vanzelfsprekend de strategische visie op communicatie van Hoogte80 een bijzonder mooi uitgangspunt vormde, zijn we tot een zeer aansprekend design gekomen. Hierbij zijn de ‘kroonjuwelen’ van de organisatie centraal gesteld: De mens én de portfolio. Deze zijn uitgewerkt in aansprekende cases, zowel belicht vanuit de interne organisatie (de medewerkers) als extern (de klant). De hoogwaardige fotografie –waarvoor speciaal photo-shoots zijn geïnitieerd, speelt hierin ook een centrale rol.

Naast de webpagina’s waarbij de visuals centraal staan, ontwikkelde we ook een uitgebreide portfolio en tools als een Quiz en Relatiemedia Check.

(Koppeling) Partners