+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Sabic - Extranet portal

Hierbij presenteren wij de hoogwaardige ‘distributor portal’ welke wij voor Sabic hebben mogen ontwikkelen.

De opdracht was het vervaardigen van een hoogwaardige, prettig bruikbare én zeer veilige portal, waarin distributeurs informatie kunnen vinden over de oplossingen met ‘innovative plastics’ welke het bedrijf biedt.

Prettig bruikbaar én veilig

Daar het om hoogwaardige producten en technieken gaat, zijn de hoogste veiligheidsstandaarden gehanteerd in zowel de codering als de hosting van de website. De inrichting van de server hebben wij dan ook in samenwerking met onze partner WideXS gedaan – welke een begrip vormt met haar kennis en kunde op het gebied van webhosting. Tot onze trots heeft zowel de programmatuur als de server de diverse strenge audits doorstaan die zijn uitgevoerd door een speciaal hiervoor ingeschakelde derde partij.

Nog belangrijker is het gegeven dat ondanks al deze techniek en veiligheid, voor de gebruiker een zeer toegankelijk en prettig bruikbaar systeem is ontstaan.

Geavanceerd CMS systeem

De portal is voorzien van een geavanceerd Content Management Systeem (CMS), waarmee de beheerders op eenvoudige en doeltreffende wijze de toegang en inhoud van de portal kunnen beheren. Zo kunnen onder meer rechten en rollen worden toegekend, tekst en beeld worden beheerd, en eenvoudig grote hoeveelheden media als downloads en video’s worden bewerkt.

Introductie mailing

Als ‘cross mediaal’ bureau hebben wij vervolgens ook de wereldwijde introductiecampagne van de portal verzorgd. Geheel op maat is een zeer aansprekende mailing ontwikkeld, met daarin unieke materialen om de distributeurs te enthousiasmeren voor de portal. Deze succesvolle campagne maakt dat de portal momenteel intensief gebruikt wordt.

(Koppeling) Partners