+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Svedex Binnendeuren - Website

Met gepaste trots presenteren wij de geheel nieuwe website van Svedex!

Svedex is sinds haar oprichting in 1954 een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen.

Europees gericht

Het familiebedrijf Svedex komt oorspronkelijk uit Nederland, maar heeft inmiddels meerdere productielocaties in Nederland en Duitsland en eigen verkooppunten door heel Europa.

Het bedrijf werkt er continu aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers. Dit met hoogwaardige, trendsettende en toonaangevende producten. En nu ook middels een even zo hoogwaardige én trendsettende website!

Kom binnen en laat u inspireren!

Het thema “Kom binnen” staat centraal. In een vriendelijke, moderne setting, wordt de bezoeker van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan de website. Om zich te laten inspireren. Om handige tips te vinden. Om kennis te nemen van het uitgebreide assortiment in unieke deuren.  En natuurlijk om zijn weg te vinden naar de leveranciers van de Svedex producten.

Vele hoogwaardige opties

De website geeft niet alleen op heldere en interactieve wijze toegang tot het assortiment van deuren, maar inspireert de bezoeker ook met moodbords en films. Deuren zijn in 360 graden animaties volledig te bekijken, en al bladerend kan men de brochure doorkijken.

Met de inzet van nieuwe en hoogwaardige technieken, kan de bezoeker al deze zaken snel en goed bekijken. Zowel via de webbrowser op full HD schermen, als op mobiele applicaties als iPad’s en Smartphones.

 

 

 

(Koppeling) Partners