+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

KvK Oost Brabant - Website

Connexx heeft een geheel vernieuwde versie van de website ten behoeven van het algemeen bestuur van de Kamer van Koophandel Oost Brabant ontwikkeld!

De website van kvk Oost-brabant bevat een grote hoeveelheid informatie over het bestuur van de Kamer van Koophandel, de verslagen van vergaderingen en tal van ondersteunende documenten en functies. De website is gedeeltelijk voor het algemene publiek toegankelijk en deels afgeschermd.

Nieuw CMS

Middels een website beheersysteem (Content Management System of CMS), zijn de beheerders van de website in staat om op eenvoudige wijze zelf aanpassingen uit te voeren. Ook kunnen met een uitgebreide rechtenstructuur ‘deel beheerders’ worden gedefinieerd, welke een beperkt aantal taken kunnen uitvoeren (bijvoorbeeld het bijhouden van een agenda voor een bepaalde commissie). Op deze wijze kan op eenvoudige wijze het beheer van de website worden onder verdeeld, zonder het risico op ‘wild groei’ of fouten.

Conceptuele ontwerp

Naast design en vormgeving denkt Connexx vooral mee in het conceptuele ontwerp om de gebruikers een zo “gebruiksvriendelijke interface te geven als maar mogelijk”. De website zal een groot aantal stukken van vergaderingen, planningen en overige documenten bevatten, welke allen op eenvoudige wijze gecategoriseerd en gevonden kunnen worden. Naast een heldere structuur wordt de website onder andere ook voorzien van een zoekmachine, welke direct in PDF, Word, Excel en PowerPoint documenten kan zoeken en deze resultaten op inzichtlelijke wijze weergeeft.

(Koppeling) Partners