+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

WideXS - Website

Vol trots presenteren wij de geheel vernieuwde website van WideXS, welke zij door Connexx heeft laten maken

WideXS behoort tot een van de eerste hostingproviders van Nederland. En in middels tot een van de beste. Het bedrijf levert van standaard domeinregistraties en webhosting, tot geavanceerde maatwerkoplossingen. Voor websites, maar ook voor complexe applicaties die ‘in the cloud’ gehost worden.

Volledig nieuwe website

Kennis van zaken, klantgericht, professioneel  én persoonlijk zijn kenwoorden welke in grote mate van toepassing zijn op het bedrijf. Voor de webdesigners van Connexx vormde dit dus ook het uitgangspunt voor de creatie van een volledig nieuwe website.

In de website staan daarom niet alleen de producten en diensten van het bedrijf centraal, maar ook de mensen áchter deze diensten. Zij maken namelijk het verschil!

Uitgebreid CMS – eenvoud in onderhoud

Naast een aansprekend design en high-end codering, is de website voorzien van een hoogwaardig CMS (Content Management System). Hiermee kan de website eenvoudig en doelgericht zelf onderhouden worden.

Door een solide opzet, op basis van een SQL database architectuur en met gebruikmaking van open-source componenten, is een flexibel én gebruiksvriendelijk systeem gemaakt. Het  systeem is daarmee ook volledig ‘toekomst-proof’. 

Wij danken WideXS hartelijk voor deze mooie opdracht!

(Koppeling) Partners