+31 (0)40 236 90 82
info@bluedragon.nl

Contact gegevens

Croy 9
5653 LC
Eindhoven

Informatie aanvraag

dragon talks soon
more about blue dragon
 
Logo Blue Dragon
AnalyseBrand ConceptBrand DesignRealisatie
WebdesignWeb ApplicatiesMobile AppsE-CommerceSocial Media
Online BrandingOnline MarketingOnline Usability
WebspaceWorkspaceStreamingSecurity

Trudo - Webapplicatie & website

Vol trost presenteren wij de geheel nieuwe website slimmerkopen.nl – dé website waar men het slimste zijn koopwoning vindt en aanschaft!

Slimmer Kopen® is een woonproduct van Woningbouwvereniging Trudo. Het product is ontwikkeld, om ook starters en mensen met een bescheiden inkomen de kans te geven een eigen huis te kopen.

Baas in eigen huis

Met dit innovatieve woonproduct kan iedereen een eigen vermogen opbouwen door de waardevermeerdering van de woning en daardoor minder afhankelijk zijn - baas in eigen huis

Ontwikkelen van een 'Slimme website'

De hoogwaardige website laat de bezoeker op eenvoudige wijze een selectie maken van het aanbod van koopwoningen.  Men kan niet alleen woningen Direct Kopen maar kan zich ook inschrijven op  KoopAlerts. Hiermee ontvangt men automatisch een notificatie wanneer een woning in een gebied of gebouw van zijn of haar keuze beschikbaar komt.

De inschrijver kan direct online reageren. Zodra de reactieperiode voorbij is start de applicatie een loting, waarbij alle geïnteresseerden gelijke kans maken op het betreffende object .  De nummer 1 uit de loting kan vervolgens een bezichtiging met de makelaar plannen. Indien deze de woning afwijst, krijgt automatisch nummer 2 een notificatie etc.. Indien de eerste 5 uitgelote  inschrijvers geen interesse hebben getoond, komt het object automatisch in de openbare verkoop.  Met dit hoogwaardige geautomatiseerde systeem, maakt iedereen op eenvoudige, transparante en eerlijke wijze een gelijke kans. En dit met minimale handling vanuit de back-office, welke middels een volledig op maat geschreven connector geheel geïntegreerd is!

De innovatieve website wordt natuurlijk ondersteund met een volwaardige inzet van socialmedia – bijvoorbeeld  met RSS feeds, een zeer actief Twitter Account, een corporat FaceBook pagina etc.

(Koppeling) Partners